CITROEN НА САЛОНА В ЖЕНЕВА 2011

Main February 23, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2614 views | no comments

Източник: www.citroen.bg

ДЪРЗОСТ, КРЕАТИВНОСТ И ТЕХНОЛОГИИ

По време на 81то издание на Международния автомобилен салон в Женева, CITROËN ще покаже гама продукти, излъчващи креативност, технологии и дързост - стойности характерни за Марката.

CITROËN DS4 : ВТОРО ДЕЙСТВИЕ В ЛИНИЯТА DS
След CITROËN DS3, DS4 е едно ново доказателство за Créative Technologie. Моделът идеално се вписва във философията на линията DS като предлага висока стойност по отношение на стил, усещане, архитектура и изисканост. Избран за най-красив автомобил на годината в конкурс, който събра над 60 000 Интернет потребители от 62 страни, CITROËN DS4 предлага нов силует на купе с 4 врати, в което се сливат динамизъм, поливалентност и невиждани досега автомобилни усещания. DS4 се преоткрива и чрез новия концепт, DS4 Purple, отличаващ се обект на желание, в който фино се преплитат материали от бижутерийното изкуство.


ИНОВАЦИИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА КОМФОРТА С ТЕХНОЛОГИЯТА МИКРО-ХИБРИД e-HDi, ОКАЧВАНЕТО HYDRACTIVE И РЕДУЦИРАНЕ НА ЕМИСИИТЕ CO2
Иновациите са актуални повече от всякога с въвеждане на технологията микро-хибрид e-HDi при много от моделите, включително и при CITROËN Berlingo, който за пръв път се показва с такава система. Окачването Hydractive, което в световен мащаб е запазен знак на Марката, представено при C5 и C6 реализира уникален синтез между динамизъм и комфорт. Удобството за пасажерите се гарантира посредством адаптирането на окачването към различните характеристики на пътя. По този начин се постига и оптимална сигурност. Накрая, CITROËN потвърждава доброто си представяне по отношение на емисиите CO2 с намаление от 5,3 г в сравнение с 2010 г. Средният разход на емисии CO2 към момента е 132,3 г.

КОНКРЕТНИ И ИЗУМИТЕЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА ПРИДВИЖВАНЕТО С ДВА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МОДЕЛА И УСЛУГАТА CITROËN MULTICITY
От края на 2010 г със CITROËN C-ZERO и Berlingo First Electrique, разработен в сътрудничество с Venturi Automobiles®, Марката предлага два изцяло електрически модела. CITROËN пряко участва в улесняване на придвижването и с новаторската услуга CITROËN MULTICITY, която не е предлагана досега и разкрива нова посока в сферата на мобилността, като позволява на всеки да избере и да резервира вида транспорт, който отговаря на нуждите му.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СПОРТНОТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ СЪС CITROËN DS3 WRC
CITROËN продължава своето спортно приключение с новия CITROËN DS3 WRC. Участник в Световния Рали Шампионат 2011, той е разработен в съответствие с новите изисквания, които влизат сила тази година. Целта на Марката е да извоюва седма световна титла при конструкторите.

ДЪРЗОСТ И КРЕАТИВНОСТ С КОНЦЕПТИТЕ C3 RED BLOCK И C6 ЧЕРНО И БЯЛО
С моделите C3 Red Block и C6 Черно и Бяло, CITROËN обръща традиционните представи и създава една приятна изненада с два модела, които представя с непознати и изразителни материи и цветове.

***
Марката CITROËN

Динамична и креативна марка, CITROËN лансира през 2010 DS3, първия модел от линията DS, която тази година ще бъде разширена с DS4 и DS5. Позната повече от 90 години със своята ‘Créative Technologie’, CITROËN предлага в гамата си два напълно електрически автомобила, екипирани с технологията микро-хибрид e-HDi както и пълен хибрид- HYbrid4. Марката е новатор и по отношение на услугите със CITROËN MULTICITY, предложението й за мобилност. CITROËN, това са 10 000 точки за контакт с клиенти, 11 500 служители, присъствие в 80 страни и 1 460 000 продадени автомобила през 2010.

 
Keywords:   citroen, ds3
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...