Citroen стартира производството на версията седан на С4 и в Аржентина

Main April 20, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2240 views | no comments

Моделът C4 на Citroen завладя не само Европа. Уникалният и предизвикателен дизайн на автомобила помогнаха той да бъде продаден (до момента) в тираж от над 530 000 единици. С началото на производството на версията седан на С4 и в Аржентина, пазарът на този автомобил става още по- голям.

Седанът, който беше представен първо под името C-Triomphe, беше пуснат в продажба първо в Китай. От юни миналата година, той регистрира над 30 000 продажби. Средващата нормална стъпка в развитието на новата версия на Citroen C4 ще бъде представянето й на европейския пазар. Ако това стане, то първите нейни представители ще бъдат пуснати в употреба най- рано към края на тази година.

Citroen C-Triomphe е дълъг 4.77 метра, висок е 1.77 метра, а широчината му е 151 м. Междуосието му е 2.71 метра. Освен с впечатляващ дизайн на екстериора, автомобилът може да се похвали и с високо ниво на вътрешен комфорт и обем. Обемът на багажника му е 513 литра, а чрез опцията за сгъване на задните седалки в отношение 60/40 е възможно превозването и на по- дълги товари. В интериора на C-Triomphe се наблюдават множество решения, познати от стандартния модел С4.

Новата версия на Citroen C4- С4 notchback, ще се предлага с избор между два бензинови двигателя- 1.6 литра, 110 конски сили, и 2.0 литра, 143 конски сили, и две дизелови предложения- 1.6 Hdi, 110 конски сили, и 2.0 Hdi. В Бразилия, моделът ще се предлага и във версия flex-fuel.

Видео на версията седан на Citroen C4 можете да видите тук:AutoPress.tv

*****
Обсъди темата в блога на auto-press.net www.autopress.blog.bg

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...