Civic Tourer кацна у нас с новия 1.6 i-DITEC

Main March 7, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10655 views | no comments

Третото по ред изложение на „Бултрако“, официален вносител на японската марка Honda у нас, отвори врати снощи в зала 5 на Интер Експо Център в София. Комбито Civic Tourer направи своя дебют по време на форума наред с новия дизелов двигател, 1,6-литров i-DITEC с мощност 120 к.с. и 300 Нм въртящ момент, монтиран и в CR-V. Това е първият силов агрегат от серията Earth Dreams Technology на Honda, въведен в Европа. Той е с алуминиева цилиндрова глава, алуминиев блок и е най-лекият дизелов мотор в класа. Механичното триене е намалено до нивото на бензинов двигател.

Друг вариант за мотор при Honda Civic Tourer е 1.8 i-VTEC с механична или автоматична трансмисия и 148 г/км CO2.

Около 40 000 лв. е стартовата цена за модела у нас, като има възможност за ползване на данъчно облекчение за N1. Продажбите на Civic Tourer у нас започват от началото на лятото.

За първи път в България са представени и пет нови модела мотоциклети, но наред с богатата гама на Honda основното мото на изложението е „Отборното поведение на пътя“, фокусирано върху безопасността по пътищата. „Бултрако“ открива и школа за безопасно шофиране, както и курсове за получаване на право на управление на автомобили и мотоциклети. Компанията дори разполага с 4 мототрейнъра.



 
Keywords:   honda
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...