Регатата на Lexus и Bavaria е спортно събитие на годината

Main March 7, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10245 views | no comments

Преди броени дни, на официална церемония в Rainbow Plaza, София, Тринадесетата международна регата COR CAROLI BAVARIA YACHTS POWERED BY LEXUS 2013 спечели 1-ва награда в категория „Спортно събитие на годината“ в третия конкурс „Събитие на годината в България“, организиран от Eventex Awards.
Високото отличие беше присъдено от 36-членно жури и следва миналогодишните 3 награди, които Дванадесетата международна регата Cor Caroli Bavaria Yachts powered by Lexus 2012 завоюва: 2-ро място за „Спортно събитие на годината“, 2-ро място в категория „Събитие на годината“ и 3-то място за „Събитие на публиката“.
Тази година битката за високия приз беше също изключително оспорвана, като морското събитие успя да пребори сериозни конкуренти.
След спечелването на престижната титла организаторите на регатата, техните партньори, както и всички бъдещи участници в регатата са с още по-големи амбиции да превърнат и тазгодишната Четиринадесета международна регата COR CAROLI BAVARIA YACHTS POWERED BY LEXUS 2014 в поредната уникална морска надпревара, като покажат отново професионализъм и висок спортен дух.

 
Keywords:   lexus
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...