Clio F1 Team R27

Main March 13, 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2724 views | no comments

Повечето ценители и купувачи на леки коли смятат, че състезателните модели на F1 нямат никакво (или в най-добрия случай имат нищожно) влияние върху серийното производство. Очевидно производителите са на друго мнение – всяка фирма намира свои начини да въведе в серийните си модели постигнатите подобния. Ferrari например създава неповторими в блясъка на своя спортен стил коли, които освен всичко друго са изключително труднодостъпни, а това ги прави още по-желани. Серийното производство на McLaren е сходно с това на Ferrari. Renаult пък пренася успехите си от формула 1 в серийните си модели, като постига почти пълно съвършенство при производството на хечбек.


Renaultsport пусна новото Clio F1 Team R27,така че да бъде в крак с новия болид R27, с който ще се състева Renault през новия сезон. Новия хечбек, представен миналата седмица на изложението в Женева, е снабден със спортни Recaro бутала, олекотени 17-цолови, антрацитно черни, джанти, подобреното “Cup” окачване и още някои пипвания, като всичко това прави тази кола жестока. Серията е ограничена и ще излезе на пазара до края на този месец, а след нейната продажба, новото окачването “Cup” ще започне да се качва и на “обикновеното” Clio Renaultsport.


Иначе новото Clio R27 следва логиката , чийто основи бяха поставени миналата година с култовия модел Megane Renaulsport F1 Team R26. Подходът също е аналогичен – производство, което е повече съобразено със състезателните модели, отколкото със потребностите на масовото производство ; представянето е същото – авто изложението е Женева. Изобщо, вижда се, че Renault умее да печели адмирациите на все повече и повече познавачи и ценители на хубавите автомобили.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...