CT 200h: Динамика и/или спокойствие

Main September 2, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1685 views | no comments

С лансирането на изцяло новия си модела CT 200h, Lexus ще демонстира на пазара поредната си иновационна система. Тя се нарича Drive Mode Selector и е в състояние да промени поведението на автомобила мигновено, като го "нагоди максимално към персоналните изисквания на водача. А на всичко отгоре, CT 200h е и хибрид, и то уникален за автомобилния пазар.

Погледнато общо, водачът на новия Lexus CT 200h може да избира между два основни режива- Динамичен и Спокойствие, обединени от новата система Drive Mode Selector. Тя позволява на шофьора да избира между три режима на поведение, като към втората група се асоциират NORMAL (предлага най-доброто съотношение между мощност и ефективност) и ECO (с основен акцент върху оптималната консумация на гориво), а SPORT е за моментите, когато се търси повишаване на адреналина. За постигането на последното удоволствие спомага и електронният управляващ блок на хибридната задвижваща система, който допринася за увеличението в максималната мощност. В режим SPORT, електроната стабилизираща програма и системата за контрол на сцеплението с пътя позволяват малко повече волности от страна на водача.

****
Видео на Lexus CT 200h можете да видите тук: www.autopress.tv

 
Keywords:   drive mode, lexus, mode selector
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...