DMC пипна Ferrari FF

Main June 23, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2360 views | no comments

Немските тунер специалисти DMC представиха нов пакет за Ferrari FF, който носи името Maximus. Оптичните промени са напрвени с помощта на 3D скенер, тунерите са изгадили изключително прецизни нови аеродинамични елементи като нови брони, странични прагове, заден дифузьор с централен ауспух и спойлер на багажника. Масата на автомобила е намалена със 70 кг.
Под капака DMC са добавили два механичи компресора към 6-литровия V12 агрегат. Съчетан със спортна изпускателна система от неръждаема стомана, нов всмукателен колектор, по-големи инжектори и спортни филтри, мощността на агрегата е нараснала до 876 к.с., а въртящият момент до 862 Нм. Това прави увеличение с 225 к.с. и 179 Нм от серийното Ferrari FF.
Спортният автомобил ускорява от място до 100 км/ч за 3,2 сек. и развива максимална скорост от 340 км/ч.
Тунерите от DMC са снижили допълнително окачването и са добавили джанти с размери 21 цола отпред и 22 - отзад, обути в гуми Pirelli PZero.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...