Dodge показа новото Durango

Main September 3, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1618 views | no comments

До края на тази година, в Северна Америка ще стартират продажбите на изцяло новото поколение на класическия за Dodge модел Durango. Компанията разпространи първите официални снимки и подробности за автомобила, който според компанията поставя началото на завръщането и в SUV сегмента, но в комбинация с три реда седалки.

Новото поколение на Durango ще се предлага с избор между два задвижващи агрегата- 3.6 литров Pentastar, V-образен, шестцилиндров и 5.7 литров HEMI, V-образен, осемцилиндров със система за изключване на цилиндрите (до четири активни) за по-добра горивна икономичност. От Dodge коментират, че и двата двигателя ще могат да бъдат комбинирани със система за задвижване на четирите колела

Серизните промени в дизайна на екстериора са съчетани с не по-малко впечатляващо обновление на интериора. Дело на същите дизайнери, създали Ram и новото поколение на Jeep Grand Cherokee, вътрешността на SUV-то е изработена прецизно, с луксозни материали и в приятни за окото цветове. Трите реда седалки могат да бъдат конфигурирани в 22 варианта.

В стандартното оборудване на новото Durango на Dodge откриваме предни, странични и предпазни въздушни възглавници тип "завеса и за трите реда седалки, активни подглавници, а като допълнително се предлагат адаптивен круз-контрол, система за безключов достъп до интериора, система за предупреждение при евентуален удар отпред и други.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...