Drink and Drive по ирландски

Main May 18, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5020 views | no comments

AUTO BILD се разходи до ирландското графство Кери, най-западната точка на ЕС, за да се срещне и разговаря с общинарите му, решили да предложат на парламента в страната да легализира определени пътувания след употреба на алкохол. Звучи ви по ирландски лудо, нали? А може би по български? Казват, че като тип народопсихология доста си приличаме.
В подобно предложение си има резон, особено когато говорим за малки отдалечени ферми, по пътищата към които не можеш да вдигнеш повече от 30-40 км/ч. Според идеята на бунтарите от Кери все пак е редно да се обозначиш с флагче и да не прекаляваш с количествата. Но бирата не е въпрос на живот и смърт, а нещо много повече, гласят табелките в ирландските пъбове.
Транспортният министър в страната отхвърлил искането, но старците-разбойници продължават да се борят. Докъде ли ще стигнат?
Цялата тази любопитна история за ирландския Drink and Drive можете да прочетете в новия брой на AUTO BILD България, който вече е на пазара.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...