Duster и в Индия

Main June 21, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2360 views | no comments

Renault съобщи, че от следващата година, хитовият модел Duster ще се предлага и на територията на Индия. Всъдеходът ще бъде един от петте нови автомобила, които френският гигант ще лансира на местния пазар през следващите 15 месеца.

От Renault коментират, че подобно на Fluence, първите доставките на който се извършват в момента, версията на Duster, която ще се предлага в Индия, ще бъде съобразена изцяло със спецификата на местния пазар, инфраструктурата и покупателните възможности.

Освен Fluence, през следващите месеци, Renault ще представи на индийския пазар кросовърът Koleos, както и два неназовани нови модела, единият от които компактен.

Според данните на Renault, индийският автомобилен пазар отчита годишен ръст от около 20%. През 2005 година, новите регистрации в страната са били 1.2 милиона, а очакваните за настоящата са свързани с цифрата от 3 милиона. Френската компания прогнозира, че до 2015-та година, местният пазар да бъде четвъртият по обем в световен мащаб.

 
Keywords:   duster, koleos, renault
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...