Ecco - хай-тек караванинг. Засега концепт...

Main July 3, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4410 views | no comments

Практически всеки ден дизайнери създават проекти на уникални спортни автомобили или пък на симпатични градски мъници. Много малко, обаче, са дизайнерите, които предлагат някакви нови концепции в областта на караванинга и кемперите.

Един от редките подобни концепти - Ecco, дава представа за това как могат да се обединят качествата на електромобил и караван с превъзходна аеродинамика при практично използване на вътрешното пространство. Концептуалният кемпер Ecco е с яйцевидна форма, а конструкцията на покрива позволява трансформация, която прави кемпера тип мезонет с увеличаване вътрешното пространство за отдих на къмпингите или паркингите.

Покривът е покрит със слънчеви батерии, които зареждат допълнително акумулаторите, но основното зареждане става в специални зарядни станции за електромобили или от битовата елмрежа.

Концептът Ecco е дълъг 4,6 м, а ширината е 2,4 м. В разгънато положение нетрадиционният кемпер предлага спални места, малко холче, компактна кухня и тоалетна.

 

Images Gallery


 

F1: Скука!? F1: Скука!?
July 4, 2011
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...