edo Carrera GT – 670, 715 или 770 конски сили

Main December 13, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1135 views | no comments

С появата си на пазара, Porsche Carrera GT отвори нова страница в историята на суперспортните автомобили. Въпреки спряното производство, моделът е сред най- търсените в цял свят, а собствениците му едва ли биха го заменили за някое друго превозно средство.

Сега, благодарение на edo competition, щастливците имат възможност да направят своята придобивка още по- впечатляваща. Единствената дилема е колко по- привлекателна- 670, 715 или 770 конски сили, вместо стандартните 612.

Увеличението в мощността на двигателя е постигнато чрез преработката на всмукателната система, оптимизирането на електронния контролен модул, монтирането на нови въздушни филтри и катализатори. Подобренията са налице и благодарение на новата спортна изпускателна система. Само чрез нейното монтиране, мощността се покачва с 25 конски сили, а въртящият момент с 30 Нм. В същото време системата е с 18 килограма по- лека от стандартната.

Дизайнерите и инженерите на edo competition са подготвили и подобрено окачване с регулируеми амортисьори. Предвидени са и нови осемнадесетцолови джанти и гуми Michelin Pilot Sport Cup с размери 265/35 отпред и 345/30 отзад.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...