Eдин си тръгва с Nissan Micra във вторник

Main December 13, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5900 views | no comments

Във вторник, 18 декември, предстои големият финал на радио риалитито “Изчезвам след 60 секунди“ - Четвърти сезон на радио ENERGY.
Голямата награда – Nissan Micra, ще намери своя нов собственик! След напрегнатата и вълнуваща игра през последните месеци, този вторник в The Mall финалистите ще пробват късмета си за последно.
Стартът е точно в 17:00, когато само един от 21 финалисти ще си тръгне с чисто нов автомобил, предоставен от Nissan в България. Наградата е нов Nissan Micra на стойност 26 210 (двадесет и шест хиляди, двеста и десет) лв.
Всеки финалист ще получи коледен подарък от радио ENERGY и партньорите му. Но изненади ще има и за всички гости на The Mall и фенове на радиото. Специални гости на финала ще бъдат Румънеца и Енчев, които ще изпълнят микс от най-големите хитове на 90-те и много от любимата музика на феновете на радио ENERGY.
Фактът, че голямата награда тази година - Nissan Micra - е изключително подходяща за жена шофьор в градски условия, не попречи на силния пол да се състезава наравно за финала на Изчезвам след 60 секунди. От 21 участници – десет са мъже и единайсет – жени. Цели 14 финалисти са от София, а останалите седем - ще пристигнат от Пловдив, Русе, Варна, Велико Търново, Пазарджик и Благоевград! Професиите на участниците са разнообразни и вълнуващи – тази година за Nissan Micra ще мерят сили: счетоводител, програмист, полицай, треньор по баскетбол и бокс, финансов контрольор и др.
На живо в ефира на ENERGY REQUEST слушателите бяха неразделна част от приключението през последните месеци. Феновете на любимата радиостанция можеха да следят на живо емоциите на участниците и да участват заедно с тях чрез Facebook ENERGY. Сега те могат да станат и част от финала на играта на 18 декември в The Mall.

 
Keywords:   nissan, nissan micra
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...