Federal-Mogul представя спирачни дискове Ferodo® с покритие COAT PLUS

Main June 29, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2955 views | no comments

-Висококачествените дискове с покритие са с атрактивна визия, без корозия и осигуряват мощно и ниско шумово представяне

Продуктовата гама накладки Ferodo® на Federal-Mogul (NASDAQ: FDML) вече включва гама от висококачествени дискове с покритие, което e специално разработено за превозни средства с лети джанти. Новите Ferodo COAT PLUS спирачни дискове са вече налични на пазара в Европа, Близкия изток и Африка, в мрежите на водещите дистрибутори на резервни части.

Ferodo COAT PLUS спирачни дискове разширяват разнообразието на вече богатата продуктова гама на водещата на пазара марка дискове и по този начин осигуряват продукти за на практика всички модели превозни средства. Представянето на тези дискове с висококачествено покритие предоставя възможността на сервизите да отговорят на нуждите на увеличаващия се брой клиенти, които търсят дискове с повърхност без наличие на корозия, които да са видими през летите джанти на техните превозни средства.

Ползите от дисковете Ferodo COAT PLUS надхвърлят само външния вид, защото всеки диск е така проектиран, че да осигури перфектно спирачно изпълнение, без наличие на шум и вибрации, каза Марио Гарели, Продуктов мениджър на Federal-Mogul за спирачните дискове и накладки за Европа, Близък изток и Африка. В допълнение, не е необходимо да се сваля покритието преди монтажа, като по този начин работата се върши по-бързо и без да трябва да се използват почистващи препарати.

Съвременното покритие за дискове на Federal-Mogul се нанася посредством усъвършенстван, компютърно контролиран процес, който предпазва от различия в дебелината на диска и спомага за по-дълготрайна устойчивост на корозия.

Тези нови дискове могат да се идентифицират чрез наставката "C добавена към съществуващия номер на частта на спирачните дискове Ferodo.

За допълнителна информация относно новите спирачни дискове Ferodo COAT PLUS с алуминево покритие, моля посетете електронния каталог на Federal-Mogul на интернет адрес www.fmecat.eu.

 
Keywords:   fdml, federal mogul, nasdaq
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...