Ferrari ще покаже официални снимки на 612 Shooting Brake утре в 13,00 часа

Main January 20, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1752 views | no comments

След като шефът на Ferrari Лука ди Монтедземоло наскоро заяви, че компанията ще представи едно много различно Ferrari, ето че дългоочакваният момент дойде.
Ferrari ще покаже официални снимки на новия 4x4 модел 612 Shooting Brake утре в 13,00 часа българско време. Официалният дебют на концепцията с кодово име F151 ще се състои на автомобилния салон в Женева през март.
Двувратото купе ще предлага 2+2 места, предница, наподобяваща тази на Italia 458 и задна част тип хечбек. Моделът ще замени 612 Scaglietti и се очаква да се задвижва от 6,3-литров V12 агрегат с максимална мощност от 670 к.с., комбиниран с 7-степенна трансмисия. Благодарение на него супер автомобилът ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,7 сек. и ще развива максимална скорост от 335 км/ч.
Новата система, задвижваща четирите колела, ще се различава от перманентната на Lamborghini. Италианците са проектирали електронната система с втори съединител, предаващ мощността към предните колела, само когато сензорите засекат разлика в приплъзването на колелата. При тези условия предните колела се задействат и стабилизират управлението на автомобила.
Италианският производител на супер-спортни автомобили загатна и за хибриден вариант на модела, включващ HY KERS система с електромотор, произвеждащ мощност от 100 к.с, която видяхме за пръв път в концепцията 599 HY-KERS. Повече информация и официални снимки очаквайте утре.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...