Ferrari и Puma продължават напред (Видео)

Main June 9, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4700 views | no comments

След успешно шестгодишно сътрудничество, Ferrari и Puma обявиха, че ще продължат дейността си. Легендарният производител на спортни стоки ще запази позицията си на основен доставчик на екипировка и дрехи на Scuderia Ferrari.

Puma ще продължи да произвежда и предлага на пазара специализираните си линии, разработени съвместно с Ferrari, а към края на годината ще бъде представена изцяло нова колекция. Puma е една от спортните марки с най-дълга история в автомобилните спортове, а огнеупорните й гащеризони са едни от най- добрите, на които могат да разчитат пилотите във Формула 1.

"През последните шест години имахме изключително успешни взаимоотношения с Puma и сме радостни че продължим дълготрайно да си сътрудничим, коментира Лука ди Монтедзеломо, председател на Ferrari S.p.A. "Тяхната отдаденост към продуктовия дизайн, разработката и технологиите в екипировката за автомобилните спортове е ненадмината и продължават да ни впечатляват във всяко едно отношение, допълва Монтедземоло.

Видео

 
Keywords:   ferrari, Puma
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...