Ferrari и Алонсо: Заедно до 2016 година

Main May 20, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 13810 views | no comments

Scuderia Ferrari Marlboro обяви, че Фернандо Алонсо ще бъде част от екипа на отбора до края на 2016 година.

"Огромно удоволствие е да подновим споразумение с пилот, който винаги се е борил за победата, дори в най-трудните ситуации, коментира Лука ди Монтедземоло. "Фернандо има всички необходими качества, както технически, така и личностни, за да играе водеща роля в историята на Ferrari и се надявам, че той ще я обогати с нови победи в близко време.

"Изключително съм радостен от постигането на това споразумение, сподели от своя страна Алонсо. "Изпитах комфорт в момента, в който станах част от Ferrari и сега това е като мое второ семейство. Имам доверие на мъжете и жените, които работят в Маранело и на тези, които ги ръководят. Напълно адекватно е и решението ми да продължа взаимоотношенията си с тях- с екип, в който без съмнение, някой ден ще поставя край на моята кариера.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...