Ferrari организира благотворителен онлайн търг за бедствието в Италия

Main June 4, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6715 views | no comments

След земетресението в Абруцо, Италия, Ferrari пусна специално издание F430 в продажба, парите от която ще бъдат дарени за възстановяване на засегнатия регион. Компанията планира благотворителна кампания за следващата седмица, на която всички събрани пари ще бъдат дарени на пострадалите от земетресението. Това не е първи случай, в който марката подпомага финансово засегната от природно бедствие страна. Подобен бе случаят в Япония, когато цунами нанесе огромни щети и отне човешки животи. Италианската марка събра милиони евро, предназначени за дарения. Преди броени дни земетресение удари Маранело, където е базирана централата на Ferrari. Какво предприе Ferrari ? Всички служители бяха незабавно пуснати, за да се приберат възможно най-бързо при семействата си. Днес бе съобщено, че се организира онлайн търг за набиране на средства за хуманитарна помощ в региона.
Търгът ще се проведе на адрес FerrariStore.com и, разбира се, ще включва всички стоки на марката, включително – състезателни каски и костюми на пилотите от Формула 1 Фернандо Алонсо и Фелипе Маса. В аукциона ще участват и някои по-скъпи участници, като например 599XX Evoluzione – най-напредналия по отношение на технологии автомобил на Ferrari, който ще участва с начална цена от 1,3 млн. евро.
Автомобилният производител се надява по този начин да облекчи огромните разходи на италианското федерално правителството, което тези дни бе принудено да повиши данъците върху горивата.

 
Keywords:   ferrari
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...