FIAT на Автомобилен салон Варна 2007

Main August 28, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1216 views | no comments

В рамките на Автомобилен салон Варна 2007, 24.08 – 02.09, официалния дилър на марката FIAT за Варна и региона, Италия Ауто, ще зарадва посетителите с представяне на превърналите се в хит, от Софийския автосалон, нови модели - Fiat Bravo и Fiat Linea.

На вътрешния си щанд с площ от 120 м2 Италия Ауто, ще бъдат представени 4 леки автомобила. – новите Fiat Bravo и Fiat Linea, екзотичната Fiat Panda 4x4 и бестселъра в Европа Fiat Grande Punto.

Подобаващо внимание е обърнато и на лекотоварната гама на марката, която ще бъде представена на външен щанд с площ от 80 м2, където ще бъдат представени познатите ни лидери в сегмента Fiat Doblo в товарна и пътническа разновидност и Fiat Ducato в товарен вариант.

Посетителите на автосалона ще могат за първи път да се докоснат до новото лице на FIAT. Щандът на FIAT е изграден изцяло в съответствие с новата визия на марката, израз на динамичните промени, високото качество на автомобилитe и новия имидж на FIAT. Водещият символ на новата корпоративна идентичност на марката, новото лого, синтезира всички тези ценности, залегнали във възхода на легендарната италиански автомобили.

След поредицата от успешни модели, представящи новото лице на FIAT (Panda, Grande Punto, Croma и новият Bravo), имаше нужда от символ на новата ера. Ето как се роди новото лого. Концепцията е дело на Robilant Associati (агенция, специализирана в областта на брандинга и стратегическия дизайн) и Fiat Style Centre. Новият символ напомня за логото, което е украсявало решетката на автомобилите FIAT в периода 1931-1968 г., с издължени букви FIAT на рубинено червен фон, обградени с хромирана рамка във формата на щит. Триизмерният ефект предава идеята за технология, италиански дизайн, динамика и силна индивидуалност.

Новото лого на FIAT символозира мисията на италианския автомобилен гигант, който вече повече от 100 години създава надеждни автомобили с прекрасен дизайн, на достъпна цена, които гарантират по-високото качество на живот.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...