Fiat обновява Panda

Main July 19, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 9605 views | 1 comment

Fiat ще обнови отново своя малък успешен автомобил: повече място, повече сигурност, повече екстри. А също както и 500, моделът ще демонстрира собствен стил. Очаквайте повече на автомобилното изложение във Франкфурт.
Новият 2-цилиндров бензинов мотор с 900 куб.см ще играе важна роля за модела във версии - атмосферен двигател с 65 к.с., турбомотор с 85 к.с. и турбомотор с метан и 80 к.с.
Познатият ни 1,2-литров 4-цилиндров с бензин и пропан-бутан ще произвежда 69 к.с., докато 1,3-литровият дизелов агрегат остава с досегашните 75 к.с. Всичките двигатели ще бъдат оборудвани със система Start-Stop, а 2-цилиндровите имат стойност на вредни емисии от 99 г/км. Това съответства на разхода на гориво от 4,2 литра.
Новата Panda ще бъде на пазара в началото на 2012 г. Постепенно към нея ще се присъединят и версиите 4x4 Cross и Climbing.

 
Keywords:   fiat, panda
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 
Kiril Angov, (over 13 years ago)
Черно тиксо по колата? Тези наистина си играят с играчки :)
+0

Positive: 0
Negative: 0


 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...