Fiat 500L официално

Main February 2, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3075 views | no comments

Преди време Speed-Press писа за Fiat 500L. Ето че от компанията побързаха да покажат и първите официални снимки на модела, който ще дебютира официално на предстоящото изложение в Женева. Индексът, прибавен към името на легендарния 500, идва от Large, така че става въпрос за MPV, което е удължена версия. Автомобилът носи усещането за компактен SUV, комбиниращ скромните размери с икономията на гориво. Новият модел на Fiat в буквалния смисъл на думите размива границите между конвенционалните представители на сегментите В и С.
5-местният модел е с дължина от 414 см, широчина от 178 см и височина от 166 см.
Производството му е планирано за фирмената фабрика в Крагуевач, Сърбия. Това е първият модел, който комбинира италианския дизайн със скандинавска функционалност.
Както и предполагахме, премиерата му ще се състои на салона в Женева. Първоначално на пазара Fiat 500L ще дебютира през последната четвърт на 2012 г. Двигателите ще са 1,4-литровият TwinAir и турбодизеловият 1.3 MultiJet II.

 
Keywords:   fiat, fiat 500l, speed press, twinair
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...