Fiat 500L събира много багаж и прави еспресо

Main July 4, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2525 views | no comments

Точно пет години след представянето на Fiat 500 и педесет и пет след появата на първия екземпляр от легендарния модел, италианският производител пуска на пазара Fiat 500L. Удължената версия е поредната в гамата след Abarth и Cabrio. Тя комбинира дизайна с функционалността и по-голямото пространство.
Fiat 500L може да бъде поръчван в Италия и в повечето европейски страни още от този месец, като официалната му търговска премиера е предвидена за първия уикенд на октомври. През 2013 г. моделът ще дебютира в над сто страни, включително и САЩ.
4,1 метра е средната дължина на най-продаваните в Европа автомобили, като със своите 4,15 метра Fiat 500L се вписва идеално. Пътниците в него ще разполагат и с 3,17 куб. м вътрешно пространство. Широчината му е 1,78 м, а височината – 1,66 м, а колесната база – 2,61 м. Обемът на багажника е 400 л и в него можем да пренасяме до пет куфара.
На борда на Fiat 500L са възможни до 1500 различни варианта за разпределението на интериорното пространство.
Моделът излиза на пазара с три икономични двигателя. Два от тях са бензиновите 105 HP 0.9 TwinAir и 95 HP 1.4, а единият е турбодизеловият 85 HP 1.3 MultiJet 2. Най-мощният от гамата е истински рекордьор в сегмента си по отношение на емисиите на CO2, които са едва 112 г/км. От следващата година производителите обещават и вариант с мотор Turbo TwinAir и фабрична метанова уредба.
На борда си Fiat 500L ще е с първокласна аудиосистема, разработена съвместно с Beats Audio.
Любопитна подробност е, че 500L е първият сериен автомобил, който ще предлага истинско италианско еспресо на борда си благодарение на технологията A Modo Mio и сътрудничеството с Lavazza. А машината e перфектно интегрирана в бордовото табло.

 
Keywords:   Abarth, cabrio, fiat, fiat 500, fiat 500l, hp 1
 

Images Gallery


 

Би-биип!!! Би-биип!!!
July 4, 2012
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...