Fiat Chroma - Новото лице на флагмана

Main November 8, 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2845 views | no comments

От Fiat направиха известни модификации на своя флагман Chroma за 2008 година, като новият автомобил може да се похвали, че носи новото корпоративно лице на марката, което вече бе забелязано в моделите Punto и Bravo. Сред новостите са нови предни светлини и хромирана решетка, както и променени брони и затъмнени задни светлини.

Гамата от двигатели обаче остава непроменена спрямо оригиналния модел, като започва с 1.8-литров бензинов агрегат с мощност от 140 к.с. и завършва с 2.4-литров 5-цилиндров дизелов двигател с мощност от 200 к.с. Други алтернативи са 2.2-литров бензинов двигател, предлагащ 147 к.с. и 1.9-литров Multijet с мощността на 150 кончета.

По отношение на интериора Chroma получава нова кожена тапицерия, нов волан, както и новата навигационна система на Fiat Blue & Me .

Обновената Chroma ще направи своя световен дебют следващия месец на автомобилното изложение в Болоня. Следващият модел, който ще наследи новата семейна "муцуна", ще бъде малката Panda. На този етап това реално е и последната кола на италианската компания, която предстои да бъде обновена.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...