Fiat Freemont в България

Main April 20, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6135 views | no comments

„Ауто Италия“ представи новия мултифункционален модел Fiat Freemont вчера, в столичния комплекс на фирмата. Специален гост на събитието бе актьорът Калин Сърменов, който е и един от първите собственици на автомобила в България. Звездата от сериала „Седем часа разлика“ запозна гостите с впечатленията си от колата, след което те и журналистите имаха възможност да изпробват Fiat Freemont по време на 300-километрово тестово шофиране.

Freemont е първият автомобил на Fiat, плод на съвместна разработка между Fiat и Chrysler Group. Автомобилът идва стандартно със 7 места и множество удобства в интериора, характеризиращи го като изключително удобен за дълги семейни пътувания. Колата се предлага с избор от два високотехнологични дизелови двигателя MultiJet, с мощности 140 к.с. и 170 к.с., а трансмисията е 6-степенна ръчна или 6-степенен автоматик. Възможността за поръчка на по-силната версия със система AWD за задвижване на четирите колела, прави колата още по-универсална. Цените на Freemont започват от 53 800 лв. с ДДС, като правото за ползване на данъчен кредит и отстъпка от дилъра, могат значително да свалят тази цифра.

 
Keywords:   chrysler, chrysler group, fiat
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...