FIAT връща Alfa Romeo в играта

Main March 24, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 9855 views | no comments

FIAT планира да върне Alfa Romeo в играта през следващите няколко години. Освен потвърдения за 2015 г. 4C Spider компанията ще представи не по-малко от седем модела до 2018 г. Първият представител на Alfa ще бъде Spider през 2016-а. Той ще споделя платформа от Mazda MX-5 Miata. След него ще се появи седан и комби версии на Giulia до 2017 г., а година по-късно и Alfetta. Италианската марка работи и върху кросоувър, планиран за 2017 г., и по-голям SUV за 2018 г.
Тези нови модели ще използват новоразработена архитектура със задно задвижване и задвижване на всички колела, която носи името Giorgio. Благодарение на нея Alfa Romeo се цели в увеличение на годишните продажби от 100 000 през миналата година до 500 000 бройки до края на десетилетието.
Повече информация ще бъде разкрита на 6 май, когато FIAT ще представи бъдещия си индустриален план, включително и бъдещите инвестиции, както и всички нови модели, които групата планира да произведе.

 
Keywords:   Alfa Romeo
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...