Fiat и Gucci със специална серия на модел 500

Main February 24, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3260 views | no comments

Дамите вероятно ще бъдат запленени от тази специална версия, съчетаваща две толкова емблематични за Италия имена – Fiat 500 и Gucci. Тя е разработена съвместно от автомобилния гигант и модната компания по повод 90-годишнината на Gucci. Предлага се в два възможни цвята и двата в перлен оттенък – черно или бяло, белязани от символичните за модната марка червено и зелено, преекспонирани дори в коланите на интериора и в задните спирачни механизми. Кожата на седалките ще се вписва перфектно към чантите на щастливките, които имат Gucci. Автомобилът бе представен при откриването на седмицата на модата в Милано, но ще краси и щанда на Fiat по време на салона в Женева, при това заедно с магазин на Gucci. Версията е с 1,4-литров силов агрегат с макс. мощност 100 к.с.
Освен това любителките и любителите на модата и италианския стил ще могат да се възползват и от цяла серия аксесоари, брандирани от двете марки, независимо дали говорим за очила, чанти, обувки или часовник. Желаещите могат да поръчат версията онлайн на www.500bygucci.com на „ол инклюзив” цена, която започва от 17 000 евро, като доставките ще започнат на 1 април.

 
Keywords:   fiat, fiat 500, gucci
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...