Fiat ще инвестира 1,2 милиарда евро в Maserati

Main December 11, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5800 views | no comments

Всички сигурно вече разбраха за грандиозните и доста амбициозни планове на Maserati да продава по 50 000 автомобила годишно през 2015 г. За целта луксозната марка възнамерява да пусне на пазара доста нови модели, за които има твърде малко официална информация.
Така че компанията майка в лицето на Fiat реши да развърже кесията и да инвестира 1,2 милиарда евро, за да оздрави Maserati.
След поредното Quattroporte ще трябва много бързо да се появят много новости в лицето на новия SUV Levante и други проекти за поредната „бела макина“. От следващата година Maserati се надява да продава годишно средно по 13 000 бройки от Quattroporte, бихме казали доста амбициозно, да не кажем самонадеяно, предвид факта, че марката от Модена е продала до септември не повече от 4700 автомобила!
Всъщност тези планове може и да се сбъднат, тъй като компанията разширява дилърската си мрежа и ключов елемент в тях е разработването на дистрибуцията в САЩ, не без намесата на новопридобития (друг е въпросът купен или спасен?) местен партньор Chrysler.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...