Focus III показа изненадващото си ново лице

Main November 7, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1350 views | no comments

Изцяло нов и доста радикално променен външен вид, комбиниран с ефикасни двигатели е основната новост в идващия към края на 2010-а година Focus трето поколение. Колата ще стартира на пазара първо във вариант с три и пет врати, малко по-късно ще видим комби и купе-кабриолет.

Външният вид на колата е направо поразителен и не може да не кара хората да се обръщат след нея по улиците. Естествено качеството на колата и използваните в нея материали ще е по-високо, което несъмнено ще доведе и до известно увеличение на цената й.

Вътре в кабината дизайнът продължава с еволюционно развитие, като голямата новост тук е че и Ford ще предложи контролна система, подобна на тези при BMW - iDrive и при Мercedes - COMAND.

Двигателната гама ще се базира на последното развитие на фамилията EcoBoost турбомотори. Базовият вариант ще има еднолитров, четирицириндров турбо мотор с мощности от 90 или 110 к.с. Основно се предполага че ще бъде търсен 1,6-литровият турбо в двата му варианта - 150 или 180 к.с. Дизеловите двигатели ще включват две нови предложения - 1,6 л TDCi с мощност 90, 110 или 130 к.с. и двулитров с мощности 170 или 200 к.с.

 
Keywords:   bmw, ford, tdci
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...