Ford с признание за биоетаноловите си автомобили

Main May 16, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 972 views | no comments

Европейската асоциация на производителите на биомаса (EUBIA) награди Ford за постиженията му в областта на задвижваните с биоетанол коли. FFV (flexible fuel vehicles) автомобилите на фирмата на синия овал бяха отличени с наградата 2007 EUBIA.

Отличието бе връчена на Ford по време на 15-та конференция на EUBIA, която се проведе през миналата седмица в Берлин. "Горди сме, да получим тази награда, заяви Ян Брентебратен, директор на програмата flexifuel и alternative fuel vehicles на Ford Европа.

Ford е пазарен лидер при FFV превозните средства в Европа с повече от 30 000 регистрирани такива автомобила от 2001 година насам. След като през последните години Focus и C-Max бяха основните FFV представители на марката, в началото на следващата година Ford ще стартира продажбите на биоетанолови модификации и на Mondeo, Galaxy и S-MAX.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...