Ford Focus взе топ награда от AUTO EXPRESS

Main April 16, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2525 views | no comments

Auto Express обяви Ford Focus за "Автомобил втора употреба на 2007 г. на едноименния конкурс на Auto Express. Към това победителят добави и лидерство в категорията за компактна кола.

На свой ред Ford Mondeo стана най-добър семеен автомобил, Ford Fiesta обра овациите за супермини кола, а Ford Focus ST - за "най-горещ хечбек.

Коментирайки голямата награда, главният редактор на Auto Express - Дейвид Джоунс каза: "При избора на крайния победител нямаше спор. Focus набра преднина във всяко отношение.

В действителност Ford Focus беше преобладаващият избор на членовете на журито. Единодушното им мнение е, че вместо да препоръчват модела на приятели и роднини е най-добре да го задържат за себе си.

За експертите силата на Ford Focus се крие в качествения интериор, двигатели и шаси и, подобно на всеки друг Ford, в ниските потребителски разходи и добре разработената търговска мрежа.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...