Ford Mondeo Titanium X Sport- с акцент върху акцентите

Main May 15, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 2021 views | no comments

Новото топ- изпълнение в гамата на новото Mondeo във Великобритания се нарича Mondeo Titanium X Sport. Кинетичният дизайн на автомобила е акцентиран с множество декоративни елементи, стандартното оборудване е увеличено, а под предния капак могат да бъдат открити нов луксозен дизелов двигател или петцилиндров бензинов агрегат.

Новото Mondeo Titanium X Sport идва на пазара, за да отговори на силното потребителско търсене на луксозни версии на модела. В новата верися са съчетани динамика и лукс, които ще отговорят и на най- високите изисквания.

Ford Mondeo Titanium X Sport ще се предлага във варианти петврат хечбек и комби. Отличителна черта на всеки един от представителите на серията са новите осемнадесетцолови алуминиеви джанти, хромираните накрайници на изпускателната система и множеството решени в алуминиев цвят апликации. Спортно- луксозният дизайн е пренес успешно и в интериора на Mondeo Titanium X Sport, където откриваме седалки волан и скоростен лост с кожена тапицерия. Стандартните алуминиеви орнаменти пък са заменени от такива, решени в пиано- лак.

Бъдещите собственици на топ- версията на Ford Mondeo ще могат да избират между петцилиндров бензинов 2.5 литров турбоагрегат с 220 конски сили и 2.2 литриов TDCi дизелов със 175 конски сили. Последната версия гарантира ускорение от 0 до 100 км/ч за 8.4 секунди и максимална скорост на движение от над 220 км/ч.

В стандартното оборудване на Ford Mondeo Titanium X Sport са включени аудиосистема със CD чейнджър за 6 диска, автоматични чистачки и предни светлини, система за подпомагане на паркирането със сензори в предната и задната част на автомобила, двузонова климатична инсталация, старт- бутон Ford Power и др.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...