Ford Motor Company демонстрира мускули в Детройт

Main January 5, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1037 views | no comments

По време на започващото в неделя международно автомобилно изложение в Детройт, на щанда на Ford Motor Company ще се състоят световните премиера две много мускулести концептуални разработки. Първата от тях ще бъде представена под марката Ford, а втората ще бъде с тази на Lincoln.

Lincoln MKR Concept
Концепцията MKR на Lincoln предлага поглед в бъдещето развитие на дизайна на марката. Динамичното четириврато купе е с внушителни размери и гарантира характерното за марката изключително високо ниво на лукс и технологичност. Бруталното излъчване на автомобила е подсигурено от 3.5 литров, V-образен, шестцилиндров, twin-turbo бензинов двигател. Моторът гарантира максимална мощност от 415 конски сили, дори когато използва като гориво биоетанол (Е85). Освен че е в състояние да работи с това гориво, Lincoln MKR Concept може да се похвали и с редица други "природосъобразни новости.

Не по- малко впечатляваща и мускулеста изглежда концептуалната разработка на Ford- Interceptor. Масивното излъчване на автомобила е комбинирано с разработен от Ford Racing петлитров, V-образен, осемцилиндров двигател. Моторът също използва като гориво биетанол (Е85), като максималната мощност на агрегата достига 400 конски сили. Четиривратият седан е разработен на базата на любимеца на американците Mustang, но е порастнал значително.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...