Ford започва да произвежда Focus в Австралия през 2011 година

Main July 24, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2580 views | no comments

От централата на Ford съобщиха, че през 2011 година ще започнат производството на европейската модификация на модела Focus във фирмения си комплекс Кемпбълфилд, Австралия. По този начин, компанията ще отговори на нуждите на местните потребители, които постепенно, но сигурно, насочват своите търсения към по- малки и икономични модели.

Търсенето на компактни модели в Австралия се увеличава с всяка изминала година. Докато през 1998 година пазарният дял на сегмента е бил 15.4%, то за периода от началото на тази година, цифрата сочи 21.7%.

В същото време, дизеловата версия на Ford Focus, която ще се произвежда в Австралия, ще бъде и най- икономичното и екологично предложение с емблемата Made in Australia. Освен дизелов вариант, в страната ще се сглобява и бензинов. Годишното производството, което очакват от Ford за Focus, е около 40 000 автомобила.

 
Keywords:   australia, ford, ford focus
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...