FORD с рекордни продажби в Европа през март

Main April 18, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2385 views | no comments

Тази година Ford-Европа отбеляза най-високите си резултати за месец март. Продажбите достигнаха 220 326 автомобила и надвишават с 4,6 % тези от 2006 г. През първото тримесечие компанията е реализирала общо 479 355 превозни средства - с 6% повече. Така пазарният дял на Ford-Европа е с 0,2% по-голям и достига 9,2%.

Двайсет и една са европейските страни, където е представена марката. През март в Англия са продадени 81 600 автомобила (+3,8 %), в Италия – 24 500 броя (+14,4 %), а в Испания – 21 000 (+8,7 %). Водещите резултати на моделите Ford Focus и Fiesta са подкрепени от сериозния потребителски интерес към S-MAX (Автомобил на 2007 г.) и Transit (Международен ван на 2007 г.)

Най-добрите ни продажби за март подсигуриха силното ни представяне за цялото тримесечие. Стилът и емоцията, с които обогатихме продуктите си, се посрещнаха положително от клиентите. С показването на новия Mondeo миналия месец за пореден път демонстрирахме ангажираността ни да разработваме автомобили според желанията на потребителите. Очакваме продажбите ни да продължат да нарастват - каза Стивън Одел, вицепрезидент по маркетинг, продажби и услуги към Ford-Европа.

*Данните за продажбите на Ford-Европа обхващат пътнически и лекотоварни автомобили от 21 по-големи европейски пазара, включително Русия и Турция. В изчисляването на пазарния дял не са взети предвид продажбите в Русия.

 
Keywords:   2b3, fiesta, ford, ford focus, s max
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...