Geely взе Европа на мушка

Main January 4, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2910 views | no comments

Вече трябва да свикваме с това име – Geely, китайският автомобилен производител, чиито амбиции за бъдещето са големи. След като купи шведската марка Volvo и стана първата китайска марка, получила добър резултат на краш тестовете на EuroNcap, Geely иска трайно да се настани на европейския пазар, като започва първо от Италия, а после се цели във Великобритания. В цитираните страни марката се предлага вече от няколко години, но без успех, а сега е настъпил моментът за поправителен и нова емблема.
Преди няколко години компанията направи няколко безуспешни опита да се наложи в Европа. След това седанът EC7 получи 4 от максимални пет звезди за безопасност от независимата организация EuroNcap, което го постави на равна нога с европейските автомобили.
Geely възнамерява да открие 300 концесии и центрове през близките десет години в Италия . След седана EC7 Emgrand ще последва и версия хечбек в лицето на EC7-RV, но те ще бъдат само прелюдия към цяла плеяда от модели.


 
Keywords:   euroncap, geely, volvo
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...