GEFCO открива първия си офис в Казахстан

Main July 18, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 10715 views | no comments

Групата GEFCO обяви отварянето на първото си представителство в Република Казахстан, в столицата Алмати. Новото дружество, регистрирано на 27 юни, е част от програмата за международно развитие на компанията и подсилва позициите и в Централна Азия. То ще позволи на GEFCO да отговаря по-ефективно на нуждите на клиентите си предвид геополитическата роля на Казахстан и растящите глобални логистични потоци. Султан Жасъбай е назначен за изпълнителен директор на GEFCO Казахстан. Той сподели, че благоприятното географско положение на Казахстан в сърцето на Евразия му позволява да играе роля на основен транзитен мост между Европа и Азия, като свързва централноазиатските страни като Узбекистан, Киргизстан, Таджикистан и Туркменистан със Стария континент. Индустриалното производство и износът на Казахстан преживяват изключителен бум, което създава благоприятна среда за развитие на инфраструктурата в сферата на транспорта и логистиката.
Първоначално GEFCO Казахстан ще осигурява подкрепа за корпоративните клиенти, като оптимизира процесите по техните вериги за доставка. Представителството ще търси и възможности за разширяване на клиентското портфолио чрез предлагане на пълен набор от логистични услуги в различни сектори – от бързооборотни стоки до индустриално оборудване. Екипът на GEFCO Казахстан ще наброява 10 души до края на 2011 г.

 
Keywords:   gefco
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...