Gemballa пуска McLaren MP4-12C в GT3

Main August 22, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 12355 views | no comments

Германското тунинг ателие, известно с модифицирането на модели на Porsche, основа ново спортно поделение. Gemballa Racing SE се оглавява от Саша Берт – пилот и инструктор – като за състезателни коли са избрани не машини на немската марка, а два специално подготвени сини McLaren MP4-12C GT3.

Двата GT3 болида запазват вратите тип „Гълуинг“, оборудвани са със специален сплитер отпред и оптимизирани въздуховоди. Между големия статичен заден спойлер и дифузьор е поместен надпис с името на ателието.
Главният инвеститор в Gemballa заяви по повод избора на машините:
„Избрахме McLaren MP4-12C GT3 за наша състезателна кола, защото мислим, че тя има невероятен потенциал да се нареди сред лидерите в хода на сезона. Заедно с доказалия се екип на McLaren и страхотните пилоти, очевидно се целим в победата. Състезанията са в кръвта ни.“

Тази година Gemballa навършва 30 години и това спортно начинание е един добър повод за неговото отбелязване. Също така е и знак за укрепването на тунера, след финансовите му сътресения и убийството на основателя на фирмата Уве Гембала през миналата година.

 
Keywords:   Gemballa, Porsche, Тунинг
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...