GM с 25 автомобила на салона Auto Shanghai 2011

Main April 15, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2415 views | no comments

General Motors обяви, че по време на международното изложение Auto Shanghai 2011, на щанда на компанията ще бъдат изложени общо 25 серийни и концептуални автомобила.

GM ще представи няколко серийни модела от портфолиото на марките си Buick, Chevrolet и Cadillac, а световна премиера ще отбележи новото поколение на Chevrolet Malibu. Автомобилът е конструиран така, че да съответства на вкусовете и нуждите на всички пазари по света и ще бъде оборудван с гама високоефективни и мощни четирицилиндрови двигатели и шестстепенни трансмисии. Новата генерация на Malibu ще бъде глобален модел на Chevrolet от среден клас и ще се продава в почти 100 държави на шест континента. Производството му ще се осъществява на няколко места, включително в Китай и в два завода в Съединените Американски Щати.

Световна премиера на Auto Shanghai 2011 ще отбележи и концептуалната разработка Buick Envision SUV, а дебют в страната ще направят Cadillac CTS Coupe и Chevrolet Captiva.

Местният венчър на GM- SAIC-GM-Wuling, пък ще представи първият модел от новата си марка за леки автомобили Baojun.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...