Goodyear и BMW разработиха нови гуми

Main September 3, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1623 views | no comments

Съвместните изследвания на производителите на комплектации и основните им партньори - конструкторите на автомобили, в областите безопасност, управляемост и икономичност са най-ефективният начин за подобряване качествените характеристики на продукцията. Върху примера на новото BMW 5-Series може ясно да се види, как технологичното съвършенство на баварския концерн излиза на нова степен на реализация с помощта на иновационните гуми на Goodyear - Excellence и Eagle LS2.

Най-висока в класа икономичност, високи динамични показатели, блестящ дизайн, безпрецедентни мерки за безопасност, заедно с комфортните характеристики са сред основните предимства на новия разкошен седан на BMW. Съвършенството на конструкторските решения изисква и адекватна реализация на заложения потенциал, за което едва ли има по-добър партньор от Goodyear. Това е причината, заради която инженерите на BMW, след серии комплексни тестове, да стигнат до решение за използване на гумите Goodyear Excellence и Goodyear Eagle LS2 в качество на стандартно "обуване" на новото поколение на седана BMW 5-Series.

"Революционната серия Excellence съвмещава най-добрите технологи, отговорни за безопасността, точността на управление и комфорт. Когато този комплекс работи в "неспукваемата" обвивка на RunOnFlat, изобретена навремето от Goodyear, резултатът надминава всички очаквания" - споделя Дъстин Гаскойн, маркетинг-директор на Goodyear. - "Това е причината да ни избират най-добрите автомобилни производители, а някои от тях като BMW взимат и участие в разработките ни. Винаги приветстваме подобно сътрудничество, защото в съвместните научни изследвания, проектно-конструкторски разработки и в най-добрите инженерни тандеми се раждат новите стандарти за качество".

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...