Goodyear поема „Премио” в България

Main August 18, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1290 views | no comments

Световният производител на гуми Goodyear Dunlop поема изцяло развитието на автосервизните центрове „Премио” от франчайзинго-получателя „Примекс”.
За по-малко от една година в страната са открити четири локации от международната верига - в Стара Загора, Монтана, Ямбол и Силистра. До края на 2010-а компанията планира активните центрове на „Премио” в България да станат общо девет.
През май 2008 г. „Примекс” получи правото да развива международната верига за гуми и автосервизни центрове „Премио” в България. От настоящия момент компанията вече не е мастърфранчайз партньор на Goodyear и засега не се предвижда въвличането на друг партньор.
„Премио” е собственост на Goodyear Dunlop Handel System и е един от основните канали за дистрибуция на марките от портфолиото на производителя в европейските страни. Основана е в Германия през 1996 г. и е утвърдена като висококачествена франчайз верига за продажби на дребно. Към момента е представена от

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...