Great Wall пуска два нови модела през 2012 г.

Main December 23, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3975 views | no comments

Два от последно представените модели на китайския автомобилен гигант Great Wall, Voleex C30 и Voleex C20R, получиха типово одобрение за Европейския съюз. По този начин компанията обогатява значително портфолиото на серията Voleex за Европа.
Great Wall е единственият китайски автомобилен производител с типово одобрение на продуктите си за продажба на територията на Европейската общност. Двата модела се очаква да бъдат произвеждани у нас в завода на Литекс Моторс край Ловеч.
Процедурата за одобрение е много стриктна и сложна, и отнема около 1 година. В нея
се включват тестове на общо 48 елемента, 13 от които се отнасят до активната безопасност, други 13 до пасивната и 8 - до предпазването на околната среда.
На сертифицирането се установило, че моделите на Great Wall отговарят на високите изисквания и стандарти за ниво на емисии, сигурност и екология на Общността.
Типовото одобрение на ЕС включва още строги тестове за капацитет и гаранция на продуктите, система за контрол на качеството, ELV (End of Life Vehicles) - тест за излезлите от употреба превозни средства и др. Строгите проверки се отнасят не само към автомобилите, но и към цялостно изследване на производствения капацитет на предприятието и системата му за управление на продуктите. Получен успешно е и сертификатът за рециклируемист на елементите по автомобила RRR (Re-use Recycle Recovery), който е считан за най-голямото предизвикателство сред всички сертификационни програми.
Само за 17 месеца от лансирането на пазара от Voleex C30 са продадени над 200 000 автомобила в Китай, като моделът е включен в списъка на Топ 10 на най-компактни семейни автомобили по продажби в страната. През 2011 г. Voleex C30 се превръща в нов еталон за семеeн автомобил клас A измежду автомобилните марки на Китай. До момента Voleex C30 се продава успешно и в повече от 50 страни. Моделът Voleex C20R от своя страна се отличава с отлични спортни характеристики и комфорт.
През 2012 г. се очаква сертифициране и на модела Hover H6 – наследник на изключително успешния Hover H5.

 
Keywords:   life vehicles
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...