Honda на Автосалон София 2011 (Видео)

Main June 17, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3750 views | no comments

На 20-ия автомобилен салон София 2011, Бултрако – официален вносител на автомобилите и мотоциклетите Honda за България, се представя с много нови модели и един от най-големите по площ щандове. Затова не е случаен фактът, че на щанда на Honda винаги има много посетители, които определено са впечатлени от експонатите.

Въпреки че салонът е за автомобили, Honda-Бултрако са акцентирали и на мотоциклетите. Няма друг щанд на изложението в Интер експо център, на който да има толкова много и разнообразни двуколесни, като почти всички от тях са мото премиери за 2011 година. Това са CBR 250 R, CBR 125 R, VFR 1200 FD, VT 1300 CX, VFR 800 X Crossrunner, както и скутерите РСХ 125 и SH 300.

Посетителите веднага оцениха това и напливът и интересът към мотосекцията на щанда на Honda-Бултрако наистина е огромен. Вече има два закупени мотоциклета, като щастливите притежатели на новите машини се възползваха от ценовото предимство от 5% само по време на изложението и специалните подаръци - последен модел оригинални каски Nolan. Това е подаръкът за всеки, който купи мотоциклет.

Видео

За съжаление, една от основните пречки при покупката на мотоциклети в България си остава липсата на възможност за лизинг на този вид превозни средства. Проблемът не е от вчера и Honda-Бултрако предприема сериозни усилия той да бъде решен в най-близко време.

Естествено, автомобилите са представени подобаващо. Няма друг щанд на изложението с толкова различни модели екологично чисти коли като този на Honda. Става дума за хибридните автомобили. Премиера на щанда е Jazz Hybrid в оригиналната си зелена версия, но заедно с него са спортният СR-Z - първият хибрид с механична скоростна кутия в света и добре познатият Insight.

Най-търсени са двете модификации на кросоувъра СR-V, но не по-малък интерес предизвиква Accord Tourer с аксесоари за вашето лятно пътешествие - багажник и стойка за велосипеди, на която са качени мъжки и дамски вариант на лимитираната серия колела Honda Eddy Merckx.

На едно от централните места на експозицията е червеният хечбек Civic, версия 2011 г., който е с нов дизайн на предната част. За интереса към автомобилите говори фактът, че до момента има продадени десет хонди, като един от моделите е Civic Sedan, който дори не е сред изложените на щанда на Hondа- Бултрако.

Специално за автомобилното изложение Honda-Бултрако предлага изключително атрактивни цени. Освен достигащата до 20% отстъпка, представителят на японската марка дава още 5% допълнителен бонус за наличните автомобили.

 
Keywords:   cbr 125, honda, nolan, vfr 1200, vfr 800
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...