Hyndai i10 - Корейска конкурент при градските автомобили

Main November 16, 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2614 views | no comments

С голяма доза самочувствие от Hyndai се насочват към сектора на известното трио Toyota Aygo/Peugeot 107/Citroen C1. Оръжието на корейците ще бъде градският автомобил i10. В официалното прессъобщение на компанията се твърди малко хапливо, че автомобилът ще бъде с подходяща и елегантна задница, а не просто с “парче стъкло”. Разбира се, ще е необходимо малко повече, за да бъдат задоволени клиентите, но все пак това далеч не е единственият коз в ръкава на i10.

Вероятно на първо място трябва да се спомене по-скоро страхотното стандартно оборудване, което включва климатик, електрически предни стъкла, централно заключване и четири въздушни възглавници. Макар и единствената опция за двигател да е 1.1-бензинов агрегат с мощност от 65 к.с., то поне този двигател може да бъде куплиран с ръчна или автоматична трансмисия

Последно, но не по място, е цената – 6500 паунда. Продажбите обаче се очаква да започнат от март следващата година.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...