Hyundai посреща пролетта с нов имидж и уникална лизингова схема

Main March 24, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2090 views | no comments

Източник: www.hyundaibg.bg

Ако доскоро Hyundai бе безспорният пример за подражание, когато станеше дума за съотношение добро качество – добра цена, това вече не е единственото.

Днес всеки нов модел на Hyundai е все по-модерен, по-технологичен и все повече се доближава като цялостно усещане до моделите на премиум марките. Целта на Hyundai е в следващите няколко години да се препозиционира радикално в съзнанието на потребителите и това ще стане по пътя на максималната оптимизация на качеството, което компанията предлага на клиента.

Нов бранд слоган - Ново мислене. Нови възможности"
Бъдещето за Hyundai и неговите клиенти се крие в новия рекламен слоган на марката: Ново мислене. Нови възможности". С него Hyundai ясно заявява на клиентите си, че новият й начин на мислене е споделянето на премиум качеството на своите продукти с възможно най-широк кръг от хора. Hyundai прави модерните си премиум модели по-предпочитани от клиентите, като набляга на връзката между автомобил и потребител. Автомобилите са не просто средство за придвижване. Те са средство за сплотяване на хората. Hyundai определя един нов начин на живот, предлагайки хармония между дизайн и природа. Hyundai създава повече възможности за хората и в опазването на околната среда, като постояннo предлага на пазара нови идеи и технологични решения. Казано по друг начин, Hyundai поема нова посока в развитието си, в която ще се стреми да предложи на клиентите изцяло ново възприятие, усещане и преживяване във всички аспекти на контакта с марката.

Нова лизингова кампания - Нов лизинг. Нови възможности
Като продължение на идеята за новия слоган Индустриал Комерс" прави уникално предложение за своите клиенти под наслов Нов лизинг. Нови възможности. Чрез него компанията ще откупи стария автомобил на всеки желаещ да се сдобие с нов Hyundai срещу значително по-висока от стойността му сума. Лизинговите условия за нов Hyundai i30 например, предвиждат първоначална вноска в размер на 2000 лева и месечни вноски от по 310 лева в рамките на 5 години. Огромно предимство е, че това атрактивно предложение ще важи и за останалите модели на марката.

Колкото и да е трудно в днешно време за една автомобилна компания да изпълни абсолютно всички желания на клиента, Hyundai и Индустриал Комерс" успяват да направят именно това.

При покупката на нов автомобил клиентът винаги се ръководи от следните желания:
ниска първоначална вноска;
ниска месечна вноска;
ниска лихва;
ниска остатъчна стойност в края на периода.

Повечето от тези желания са взаимно изключващи се, но не и с новата кампания Нов лизинг. Нови възможности.

В условията на предложението естествено е включен и уникалният гаранционен пакет, предлаган с новите модели на Hyundai Пет години тройна грижа – пет години пълна гаранция без ограничение на пробега, пет години безплатна пътна помощ и пет години безплатни прегледи на техническото състояние на автомобила.

Точно година по-рано, през март 2010 г., Hyundai i30 беше осъвременен в съответствие с най-новите достижения в индустрията. Към петте звезди за безопасност от EuroNCAP обновеният модел прибави още по-икономични и по-екологични двигатели, отговарящи на стандартите Euro 5, осъвременен екстериор, по-комфортен интериор и по-богато стандартно оборудване.

В качествата на автомобила ще можете да се убедите лично в рамките на дните на отворените врати на Hyundai, които ще се провеждат последователно през следващите уикенди в представителствата на марката из цялата страна.
* * * * *
New Thinking. New Possibilities."
Ново мислене. Нови възможности
Хюндай се превръща в олицетворение на нови естетически стандарти, следващи динамиката на ежедневието и търсещи хармония с природата.

 
Keywords:   hyundai
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...