Hyundai Elantra Touring оглави престижна класация в САЩ

Main February 3, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6040 views | no comments

Hyundai Elantra Touring беше определен за „Най-доброто комби за цената си” от престижното американско списание U.S. News and World Report, което осъществява и публикува ползващите се с най-голямо доверие класации на североамериканския пазар.
Класирането в тази категория е извършено на базата на 13 публикации и изпитателни шофирания, според които Hyundai Elantra Touring изпреварва своите конкуренти благодарение на шикозния си европейски дизайн и товарното пространство, съперничещо по обем на множество SUV от средния клас.
Според оценяващите първото, което грабва вниманието, е елегантният екстериор на Hyundai Elantra Touring или както пише авторитетният автомобилен сайт Autoblog.com, това е „кола, създадена за европейци, които не смятат, че икономичният автомобил непременно трябва да бъде евтин”. Освен това експертите смятат, че Elantra Touring се отличава и с доста добра динамика, причината за което отново са европейските му корени.
Всъщност Elantra Touring представлява Hyundai i30CW – комби-версията на разработения в развойния център на корейската компания в Рюселхайм Hyundai i30, който се появи на пазара през 2007. Предлаганият в САЩ Elantra обаче не е еквивалент на хечбека i30, а седан с 4 врати, актуализирана версия на предното поколение със същото име.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...