Hyundai Genesis Coupe - С първи реклами по време на Superbowl

Main December 31, 2008 | RS-Auto.bg A- A+ 1042 views | no comments

Hyundai ще започнат кампанията по представянето на новия си Genesis Coupe по време на Super Bowl XLIII в неделя, 1 февруари. Корейският автомобилен производител ще ползва две 30-секунди телевизионни реклами, които ще трябва да покажат спортния потенциал на купето с мощност от 310 к.с. Идеята е да се създаде еуфория около новия модел.

В първата реклама, която ще се появи през първата половина на играта, Райс Милън – известен с победите си в дрифтинг състезания и за рекорда си в Pike’s Peak – ще ползва Genesis Coupe, за да покаже интересна хореография от маневри, които ще преминат под съпровода на музика от Yo-Yo Mama. Втората реклама допълнително ще доразвие идеята от първата реклама, за да се затвърди приятното чувство. Тук обаче ще се ползва напълно различен саундтрак.

И двете версии на рекламата ще бъдат пуснати в ефир отново по време на Наградите на Академията следващата година, както и по време на някои други специални събития. Това е един интересен начин да се създаде ореол на ексклузивност около бъдещия Genesis Coupe.

Според материал от май месец в Wall Street Journal една 30-секундна реклама по време на Super Bowl през 2009 година ще струва на рекламодателя поне 3 милиона долара. Това означава, че за едната минута, по време на която американците ще гледат Genesis Coupe, Hyundai ще заплатят 6 милиона долара.

Иначе има и други кампании за популяризиране на Genesis Coupe и една от тях включваше серията тунинговани модели, представени по време на изминалата SEMA.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...