Hyundai i10 стана „Автомобил на 2014 г.“ във Великобритания

Main January 6, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 4765 views | no comments

Най-влиятелният британски портал за купувачи на нови коли Carbuyer.co.uk обяви победителите в своя конкурс „Автомобил на годината 2014“. Новото поколение на Hyundai i10 получи престижната награда в категорията на градските модели. Журито даде най-висока оценка за него заради „качеството му, изискаността му, стила и доброто съотношение цена – качество".
Стив Фоулър, главен редактор на Auto Express (британското издание на AUTO BILD) и CarBuyer, заяви: „Hyundai i10 e малък по размери, но има много таланти. Предлага толкова много на ниска цена и носи всички характеристики на голям автомобил – добре е конструиран, просторен е и на борда му има доста луксозни аксесоари“. Както и всички останали модели на марката, новото поколение на i10 се ползва с предимствата на 5-годишната гаранция. Освен това i10 спечели и званието „Най-добра сделка“ на друго британско издание – TopGear.
Това е второто престижно отличие, което Hyundai получава от CarBuyer. Със същия приз преди две години бе удостоен и i30. Тогава победата бе двойна за корейската марка, защото на свой ред Hyundai Santa Fe спечели в категорията на големите SUV.

 
Keywords:   hyundai
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...