Hyundai Santa Fe– номер едно по продажби в SUV-II сегмента

Main January 16, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1210 views | no comments


С 437 бройки Hyundai Santa Fe е най-продаваният модел в SUV-II сегмента в България за 2006 година. Изключителният дизайн, превъзходното качество, отличните технически параметри, много атрактивната цена и гаранцията от 5 години са основните причини, поради които моделът бързо придоби популярност и се превърна в бестселър на родния пазар – коментрира Савина Константинова, прокурист на Индустриал Комерс, екслклузивният дистрибутор на Hyundai Motor Company за България. Реално SANTA FE се продава в България от месец март 2006 г. и в момента е флагманът на компанията.

SANTA FE притежава стил и неповторим характер на дизайна, съчетан с изискан интериор и лукс. Десетте въздушни възглавници, дори на третия ред седалки, го нареждат в най-високия клас на сигурност. Системите за безопасност – ESP, ABS, EBD и тракшън контрол са стандарт за модела. Предлага се с два типа двигатели – бензинов 2.7 литра V6, 188к.с, и дизелов – 2.2 литра CRDi, VGT, 155 к.с. с ръчна или автоматична трансмисия.

Уникалната гаранция от 5 години или 150 000 км и възможността за лизинг до 7 години правят SANTA FE бестселър на родния пазар.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...