Hyundai Tucson 2009 в подробности

Main September 1, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1388 views | no comments

Ръководството на корейската марка Hyundai публикува подробно описание на кросовъра си Tucson моделна гама 2009-а година. Колата става още по-комфортна, има подобрени технически характеристики, трансмисия и управление. Промените са както отвън така и вътре в колата.

Във външността е добавен доста хром, увеличени са вариантите на външната боя, предлагат се нови лети джанти с размер 16 цола, 200-ватова аудио-навигационна система на фирмата Kenwood, както и нова тапицерия за комплектацията GLS.

Базовият вариaнт на кросовъра GLS ще има 2-литров четирицилиндров бензинов мотор с мощност 140 к.с., петстепенна механична предавателна кутия и система за задвижване на четирите колела. Разходът на гориво средно е 8.0 литра на 100 км път с механичната кутия и 9.2 литра с автоматика. Моделът има пълен електропакет, лети джанти 16 цола, 172-ватна аудиосистема (AM/FM/CD/MP3) и спътниково радио XM Satellite Radio.

По-скъпата версия SE, има под капака си 173 кончета" от двигателя DOHC V6 с ходов обем 2.7 л, който работи в комбинация с четиристепенен автоматик SHIFTRONIC. Тук разходът на гориво е 10.9 литра на 100 км път. Колата е също със задвижване на четирите колела, 16-цолови джанти, спътниково радио, фарове за мъгла, брони, огледала и дръжки в цвета на купето.

В най-разкошната комплектация – Limited, моделът има люк на покрива, кожена тапицерия, предни седалки с подгряване, CD-чейнджър с шест диска и субуфер. Пътниците ще се наслаждават на чистота на звука с мощ 200 Вата на аудио и навигационната система Kenwood.

Всички варианти са оборудовани с многобройни системи за безопасност, като тракшън-контрол, ESC, EBD, ABS, Brake Assist и имат по шест въздушни възглавници.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...