Hyundai е най-високо оценената марка сред масовите автомобили според J.D. POWER

Main June 24, 2009 | Auto-Press.net A- A+ 979 views | no comments

-Hyundai Elantra печели най-високо ниво на оценка в своя клас Северна Америка.


"J.D. Power and Associates обяви Hyundai за най-високо оценената марка в масовия клас. Притежателите на автомобилите с тази марка са имали най-малко проблеми, в сравнение, с която и да е друга марка извън "примиум класа и този на камионите.

В допълнение към силното представяне е и наградата на Hyundai Elantra за най-висококачествен автомобил в компактния клас. От своя страна новият Genesis силно надхвърля изискванията за средно-голям "примиум автомобил.

За последните четири години това е втори път, в който Hyundai става притежател на този приз. Отличието е както за Hyundai Elantra, така и за Hyundai Accent, който е в топ три на своя клас.

За да се получи този резултат се отчитат 228 фактора, сред които, цялостно удовлетворение от шофирането, поведение на двигател и трансмисия, проблеми на дизайна, дефекти и много други.

Изпреварването на конкуренцията е още едно доказателство за отдадеността на всички членове на голямото семейство на Hyundai каза президента на Hyundai за Америка - John Krafcik. "Също така сме удовлетворени от постижението на Genesis, който стана кола на годината тук, както и от представянето на икономичната Elantra и Accent.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...